Оправдаха се очакванията, че популярният бразилски футболист Даниел Алвеш ще

...
Оправдаха се очакванията, че популярният бразилски футболист Даниел Алвеш ще
Коментари Харесай

Полицията в Барселона задържа Дани Алвеш

Оправдаха се упованията, че известният бразилски футболист Даниел Алвеш ще бъде задържан. Той е упрекнат в полово посягане над жена от последните дни на предходната година. Според показанията на дамата Алвеш е бръкнал в гащите й без нейно единодушие, като това се е случило в дискотека “Sutton ” в Барселона.

Тази заран към 10:00 часа локално време някогашният състезател на “блаугранас ” се появи непринудено в едно от полицейските ръководства в каталунската столица и там беше арестуван. Самият футболист изрично отхвърля обвиняванията. 

Алвеш ще бъде изправен пред арбитър, който ще дефинира мярката му - дали ще остане в ареста, или ще бъде пуснат на независимост.

Бразилецът към този момент е на 39 години и играе за мексиканския Пумас.

Бранителят е най-титулуваният футболист в историята с 43 трофея във витрината си. Алвеш е шесткратен първенец на Испания, повторен първенец на Франция, първенец на Италия, три пъти завоюва Шампионската лига, два пъти Купата на УЕФА, три пъти Суперкупата на УЕФА. Като част от националния тим на Бразилия той два пъти завоюва Купата на конфедерациите (2009, 2013) и Купата на Америка (2007, 2019), а също по този начин стана олимпийски първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР