Опозицията от БСП и ДПС втвърдява тона, но няма никаква

...
Опозицията от БСП и ДПС втвърдява тона, но няма никаква
Коментари Харесай

Дариткова: Опозицията втвърдява тона, но няма никаква готовност за избори

Опозицията от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи втвърдява тона, само че няма никаква подготвеност за избори . Това съобщи депутатът от ГЕРБ доктор Даниела Дариткова на общинско заседание в Смолян за избор на делегати за национално заседание на партията, което ще се организира на 26 ноември в София, съобщи кореспондентът на .
Тя сподели, че през седмицата със забележително болшинство са признати държавният бюджет и тeзи на НЗОК и Национален осигурителен институт като първо тестване за ръководството на Политическа партия ГЕРБ и Обединени патриоти.
„ Коалицията от опозиционни партии Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи има чувството за революционна обстановка и опция да се смъкна държавното управление. Затова са подхванали и нападателни дейности от всевъзможен характер-компроматна война, попречване на работата на Народно събрание. Така те считат, че са в синхрон с публичните упования, само че по-скоро дават отговор на упованията на водачите си, които по този начин вземат решение вътрешно партийни проблеми и консолидират партийните редици “, разяснява доктор Дариткова.
По думите й най-близките избори, които ни чакат, са европейските през 2019 година „ Вече има огромна мъдрост в нашето ръководство, насъбрана вследствие на предишно съдружно ръководство и досегашните ни държавни управления “, безапелационна е Дариткова.
Тя акцентира, че страната ни има потребност от непоклатимост и цялостен мандат, с цел да се осъществят започнатите политики.
„ Надявам се, че ще имаме сполучливо европейско председателство, което ще донесе позитив на страната ни и ще затвърди престижа ни. Международните триумфи на нашето ръководство в границите на приобщаването на Балканите и превръщането им в зона на европейска вероятност и територия на съгласие, е индикатор за политическа мъдрост. Г-н Борисов се утвърди като политик от европейски мащаб и ще остане в историята с всичко, което се реализира във взаимоотношенията с нашите съседи “, уточни националният представител от Смолян.
Според сътрудника й доктор Красимир Събев опозицията в Народно събрание всеки ден търси компромати, което не е печеливш ход . „ Виждаме какъв брой дълго време ГЕРБ печели избори, което значи, че води вярна политика за хората. Управлението е устойчиво и съм сигурен, че вотът на съмнение няма да мине. Той се внася за да се смъкна настоящото държавно управление и да се провокират нови избори, за които явно нямат подготвеност. Това държание на опозицията е безконтролно “, счита доктор Събев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР