Опозицията на това правителство всъщност е президентът. Това каза в

...
Опозицията на това правителство всъщност е президентът. Това каза в
Коментари Харесай

Политологът Атанас Радев: Опозицията на редовното правителство е президентът

Опозицията на това държавно управление в действителност е президентът. Това сподели в изявление за предаването " Нюзрум “ по Радио " Фокус “ политологът Атанас Радев.

" Президентът въпреки всичко разполага с много по-сериозни лостове, имайки поради неговото публично наличие, престиж, легитимност и така нататък И поръчките му, и държанието при връчването на мандата са много показателни. Това, което Костадин Костадинов би трябвало да разбере е, че съперникът на неговото поле е президентът, не някой различен “, изясни той.

Според него Българска социалистическа партия по-скоро е опозиционна партия със затихващи функционалности: " Защото те са в съпротива от 2014 година, имаха един къс интервал от 9 месеца, в които бяха в ръководството, само че явно не са мечтан съдружен сътрудник в огромна степен заради N на брой аргументи, тъй че тяхното държание по-скоро е прогнозируемо по тази причина каква съпротива ще бъдат, защото сме ги следили много дълъг интервал от време “.

По думите на политолога изненадите биха пристигнали от " Възраждане “.

" ИТН “ са по-скоро във връзка с постановките, във връзка с опозицията и това по какъв начин да показват ръководещите през разнообразни тълкования. Докато градивната рецензия, която може да бъде чута, тя остава още веднъж в лицето на Българска социалистическа партия, имайки поради от позиция на тяхната идеологическа обязаност и показа за политиката по ляв метод. Защото въпреки всичко опозицията допуска тъкмо това – да се чуе другата позиция и да има решение, от което да има оптимално наранени страни “, добави Атанас Радев.

Веселка ИВАНОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР