Опонентите ни от Промяната много обичат да се хвалят с

...
Опонентите ни от Промяната много обичат да се хвалят с
Коментари Харесай

Николай Нанков: Опонентите ни от Промяната, по-полека, че ставате за смях

„ Опонентите ни от Промяната доста обичат да се хвалят с една инвестиция край Ловеч – заводът за електрически автомобили. Както всичко друго при тях обаче, и тук совите не са това, което са. Когато се прави сходна инвестиция, тя наложително е обвързана със съпътстващата инфраструктура. Когато се е възнамерявало местоположението на завода по време на ръководството на ГЕРБ, вложителите са видели подредена страна с предвидима и устойчива бизнес среда.

По нашия график до Ловеч към този момент трябваше да е подготвена автомагистрала “Хемус ”. Едва ли вложителите са могли да позволен, че Промяната, като пристигна, ще спре построяването на тази основна за бизнеса им инфраструктура. И освен. Цялата страна се люшка от рецесия в рецесия! Но пък Промяната гордо се кичи със завода – като че ли Кирил Петков персонално ще извозва с лодка по река Осъм бъдещите електрически автомобили. Например! “, написа във фейсбук профила си претендентът от ГЕРБ Николай Нанков.

„ Така че, на съперниците ни от Промяната ще кажа – по-полека, че ставате за смях. Да, заводът е значим за Ловеч – демонстрира го и бързата реакция на локалната власт, която спомага за издаването на разрешителните. Но до момента в който пристигна време да се гърми шампанското, има доста работа. А към този момент за всички е ясно, че за работа управнически потенциал имаме единствено ние от ГЕРБ-СДС! “, написа още Нанков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР