Опитвайки се да изглеждат привлекателни, дамите прибягват до много трикове.

...
Опитвайки се да изглеждат привлекателни, дамите прибягват до много трикове.
Коментари Харесай

Жената-мечта: На какво преди всичко обръщат внимание мъжете?

Опитвайки се да наподобяват привлекателни, дамите прибягват до доста трикове. Но има ли смисъл в това, в случай че мъжете не виждат даже половината от тези старания? Да забележим на какво мъжете обръщат внимание, тъй като то е това, върху което би трябвало да работите.
В търсене на декоративна козметика, нанасяне на грим за час и следене на най-новите достижения в пластичната хирургия, дамите постоянно минават границата: грижата за себе си става не нужда, а единственият смисъл на живота. Сами разбирате, че това е тъпо! И ето го парадокса: като предписание, по-голямата част от това, в което дамите прекарват доста часове, мъжете просто не виждат. Те виждат други неща.

Усмивка
Първото нещо, което постоянно хваща окото на мъжете, е усмивката и смехът на дамата, адресиран до тях. И няма нищо чудно: по какъв начин да не забележите лъчезарната наслада, която е ориентирана право към вас? Господата са по-склонни да се приближат до усмихнато или смеещо се момиче, в сравнение с до такова, на чието лице е замръзнала недоволна мимика. И преди да се възмутите (да, знаем, че всеки има неприятни дни), пробвайте се да извършите прилика със личното си държание. Бихте ли харесали човек, начумерен като градоносен облак?

Глас
Гласът е нещо, на което просто е невероятно да не обърнете внимание (освен, несъмнено, в случай че не поддържате връзка с хора на жестомимичен език) и нещото, в което мъжете постоянно се влюбват. И всяка жена може да обърне внимание на своят тирада, да я усъвършенства, да образува най-подходящия тон на личния си глас. Резултатът няма да закъснее.

Коса
Да, това е реалност - по-голямата част от представителите на мощната половина на човечеството не могат да откъснат очи от женските кичури. Първото нещо, на което те обръщат внимание, е дългата, гъста и здрава коса. Така че не бързайте да зачеркнете грижата за косата от листата с процедури - всичкото време, което вложите в това, ще ви се върне многократно. Както видяхме, мъжете не постоянно обръщат внимание на това, което дамите толкоз яростно се пробват да покажат. Напълно допустимо е вашият обичан да не забележи ламинираните ви мигли или страхотния салонен маникюр.Ако обаче следвате горните препоръки, той ще ви гледа по този начин, както се гледа една същинска богиня.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР