Опитвате ли се да скриете стърчащия корем или изобщо не

...
Опитвате ли се да скриете стърчащия корем или изобщо не
Коментари Харесай

Какви 6 грешки в облеклото правите , че коремът ви изглежда по-голям, отколкото всъщност е.

Опитвате ли се да скриете стърчащия стомах или въобще не се притеснявате за това? Във всеки случай си коства да запомните за тези 6 неточности, с цел да изглеждате допустимо най-елегантно и привлекателно.

Носите тесни неща

Дрехи, изключително от трикотаж, доста ясно акцентира това, което желаете да скриете. За това, дайте желание на свободни модели.

Вие избирате тънки трикотажни произведения

Тънкият трикотаж е добър на съвършената фигура. Ако има издаден стомах, тогава той ще стане още по-забележим под такава материя. Плътният трикотаж съвършено маскира проблематичната зона и прави фигурата по-ясно дефинирана.

Харесва ли ви фон върху проблематичната зона

Блестящите повърхности в проблематичната зона би трябвало да се заобикалят. Също огромен размер и всеки фон като цяло. Такова ярко място незабавно ще стартира да се преглежда, затова и коремът също ще бъде видян. По-добре матирана неутрална тъкан в зоната към корема.

Носите неща с висока талия

Много хора имат вяра, че в случай че носите рокля или блуза с висока талия, тогава коремът може да бъде прикрит. Всъщност не е правилно. Такъв жанр единствено ще подчертае проблематичната област и ще породи подозрения: с бременноста.

Отказвате колани и колани

Ако имате стомах, това не е причина да заобиколите колани и колани. Да, необятните модели са най-добре да се заобикалят, само че могат да се употребяват елегантни тънки аксесоари. Основното нещо е да не дърпате талията и тогава силуетът ви ще стане по-привлекателен.

Вие избирате транспарантни неща

Не избирайте транспарантни или полупрозрачни тъкани. Те ще създадат корема ви видим за всички и даже образно ще го усилят по мярка.

А какви секрети знаете вие?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР