Опитваме се да върнем живота на хората към нормалното където

...
Опитваме се да върнем живота на хората към нормалното където
Коментари Харесай

Украинският президент: Опитваме се да върнем живота на хората към нормалното където и доколкото е възможно

Опитваме се да върнем живота на хората към естественото където и доколкото е допустимо, разяснява украинският президент Володимир Зеленски.

Във видео той уточни, че досега Украйна е освободила от съветската войска 934 обитаеми места в страната.

Полицията е възобновила работата си в 435 обитаеми места. Местното самоуправление е почнало работа в 431 обитаеми места. Работата на филантропичните щабове е почнала в 361 обитаеми места ".

Украинското държавно управление последователно възвръща достъпа на хората до медицински и просветителни услуги и органите за обществена отбрана, добави той, представен от през днешния ден.бг.

Засягайки тематиката за срещата си с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел в Киев в понеделник, Зеленски съобщи, че тя е била всеобхватна и продуктивна.

Той означи, че са разискали тематики като процеса на участие в Европейски Съюз, съответните стъпки на Европейски Съюз в помощ на Украйна, изключително във връзка с защитата, финансите и глобите, както и подготовката на нужните стъпки за възобновяване на страната.

Относно интеграцията на Украйна в Европейски Съюз Зеленски съобщи: " Това е исторически миг, при който можем да развием оптималната скорост в присъединението към Европейския съюз. Вече доказахме, че украинската страна и публичните институции са задоволително ефикасни, с цел да устоят даже на тестването на войната. "

Той заяви още, че Украйна е разгласила проект за усилване на глобите против Руската федерация поради войната против нея, като добави: " Планът планува ограничавания за съветския енергиен бранш, банковия бранш, експортно-импортните интервенции, превоза. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР