Опитваме се да намери премиера. 88 дни никой не го

...
Опитваме се да намери премиера. 88 дни никой не го
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Малка България създаде огромен проблем на целия ЕС

Опитваме се да откри премиера. 88 дни никой не го е виждал в случай че не броим врата му, несъмнено. Премиерът се крие от всички, тъй като медиите ще му зададат неуместни въпроси.
Това съобщи пред юрист Николай Хаджигенов в коментар за стартиралата акция на по търсене на министър-председателя. Борисов се крие от народа, което е готино, показа Хаджигенов. Той смята, че броя на хората, които вземат участие на митинга, към този момент няма никакво значение. Вие видяхте, че дребна България сътвори голям проблем на целия Европейски съюз. През площада минаха толкоз доста хора, както в никакъв случай до момента. " Борисов го няма, Гешев го няма, не смеят да влязат в София, обикалят някакви села и паланки единствено и единствено да са надалеч от огромните градове, с цел да не ги посрещнат хората неуместно ", сподели Хаджигенов. " ГЕРБ и Бойко Борисов умряха още преди митингите. Всяка една илюзия, че Бойко е господ и заран изгрява слънцето поради него, умря с помощта на митингите ", уверен е юристът, който уточни, че политическата мъка евентуално ще продължи до постоянните парламентарни избори.
 Адв. Хаджигенов: Пенсионерите подаряват за митинга 50-те лв., които Борисов им даде Адв. Хаджигенов: Пенсионерите подаряват за митинга 50-те лв., които Борисов им даде
Както видяхме на втори септември, Министерство на вътрешните работи и управляващите не са на наша страна. Тоест на страната на народа. Ето за какво сюжетът и всичко поради...
Адв. Хаджигенов изясни, че съгласно него министър председателят окончателно е изгубил шанса да подаде оставка - акт, който е трябвало да се случи в самото начало преди гражданското неодобрение. " Лошо е, че рухването на Борисов е освен злополука за него и ГЕРБ, а е злополука и за България ", изрази мнение Николай Хаджигенов.

" Брюксел не е пещерата в Банкя. Там хората са цивилизовани и приказват по напълно друг метод, на друг език. Подозирам мощно, че Европейският съюз ще даде образец на останалите страни членки за дисциплиниране с България. И това е по този начин, тъй като те от ден първи, в който сме членове на Европейски Съюз, се пробват да ни изясняват на човешки език какво би трябвало да създадем ", разяснява Хаджигенов във връзка рецензиите на Европейската комисия към страната ни. " Протестът, който разбуни Европейския парламент, демонстрира, че нещата у нас ще се трансформират, и то фрапантно. Това е по този начин, тъй като дребна България сътвори голям проблем на целия Европейски съюз ", означи Хаджигенов.
Той съобщи, че във връзка днешната акция на " Отровното трио ",  към този момент е кацнал в Брюксел. " Той има среща с гарждани, евродепутати и ръководители на комисии. Може би ще приказва пред Европарламента, само че това ще го разберем на по-късен стадий поради ограниченията, свързани с COVID-19 ", изясни още Хаджигенов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР