Опитният офанзивен халф Димо Бакалов стана поредното ново попълнение в

...
Опитният офанзивен халф Димо Бакалов стана поредното ново попълнение в
Коментари Харесай

Етър подписа с Димо Бакалов

Опитният нападателен халф Димо Бакалов стана следващото ново попълнение в селекцията на Етър за новия сезон в efbet Лига, оповестиха от клуба. Двете страни подписаха контракт и Бакалов се включи  в подготовката на „ болярите “.

Той е роден на 19 декември 1988 година в Сливен. Като състезател на Лудогорец има пет шампионски трофеи, две Купи на България и две Суперкупи, през сезон 2022/23 носи екипа на Локомотив София. 
34-годишното дясно крило изигра общо 36 мача за „ железничарите “, вкара 4 гола и направи една асистенция. В кариерата си досега е играл още за Сливен, Лудогорец, Локомотив Пловдив, Берое и Царско село.

Димо Бакалов е осмият нов при “болярите ” това лято след Владислав Найденов, бранителя Илкер Будинов и вратаря Дамян Христов, френския халф Шано Буколда, Денислав Ангелов и Мартин Николов от Септември, Ивайло Димитров от Локо Пловдив.

“Приех офертата на Етър и към този момент съм футболист на “виолетовите ”. Отборът е построен от млади състезатели, от по-опитни футболисти и качествени чужденци. Ще намерим положителния синхрон и би трябвало дружно да реализираме поставената цел, а тя е затвърждаване в efbet Лига! ”, съобщи след подписването на контракта си Димо Бакалов пред клубния уебсайт. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР