Опитният Даниел Младенов отличи целия отбор на Етър след триумфа

...
Опитният Даниел Младенов отличи целия отбор на Етър след триумфа
Коментари Харесай

Младенов: Добре, че Тошко Неделев не игра

Опитният Даниел Младенов отличи целия тим на Етър след триумфа на „ болярите” против Ботев Пловдив за Купата на България.

Младенов отново призна, че публиката във Велико Търново заслужава сходни триумфи и счита, че отборът продължава позитивната наклонност в игрови проект.

„ Беше доста мъчно, тъй като тимът на Ботев е доста мощен тим и неслучайно са първи в елита. Знаем всички техни мощни страни. Хубаво е, че и Тошко Неделев не играе, което им повлия. Знаехме си силата и с повече непримиримост и здрава игра в средата спечелихме мача”, стартира Младенов.

„ Ясно ни беше, че ще имаме 2-3 положения и трябваше да вкараме някое от тях. Изпуснахме през първата част 1-2 обстановки, които решаваха мача, само че най-после вкарахме гол. Победата е значима, освен за мен. Велико Търново има страхотна аудитория и хората го заслужават. Показахме, че незаслужено изпаднахме предходната година от efbet Лига”, продължи опитният халф.

„ Важно е, че не позволяваме гол. Успяхме и през днешния ден всички да удържим натиска на Ботев Пловдив и най-важното е, че победихме”, приключи Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР