Опитите са да бъда политически сплашен или да бъде ударена

...
Опитите са да бъда политически сплашен или да бъде ударена
Коментари Харесай

Радостин Василев: Опитите са да бъда политически сплашен или да бъде ударена „Продължаваме промяната“

Опитите са да бъда политически сплашен или да бъде ударена „ Продължаваме промяната “ - и при единия, и при другия вид това няма да се случи, разяснява Радостин Василев от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) пред публицисти в Народното събрание, съобщи Българска телеграфна агенция.

По-рано днес от прокуратурата оповестиха, че Софийската градска прокуратура е предложила на основния прокурор

да изиска от Народното събрание да снеме имунитета на Радостин Василев от ПП-ДБ поради това, че на 13 юни предходната година посредством заплашване е направил опит да принуди народния представител Христинка Иванова да напусне Парламентарната група на „ ИТН “ в 47-ото Народно заседание, както и Народното събрание.  

" Един час откакто бях в „ Нова телевизия “ и споделих, че механизмът за следствие на основния прокурор е напът да бъде признат

и контактните групи сред нас и ГЕРБ работят доста интензивно за него, и че е време да бъде разследван Иван Гешев, той реагира незабавно с едно прессъобщение ", разяснява Радостин Василев.

Той добави, че няма никакви терзания и това е някаква поредна „ стъкмистика “ на прокуратурата. 

" Нямам никакъв проблем да се откажа от имунитета си, само че това ще го решим, когато пристигна формалното мнение и искане и се срещна с претекстовете ", уточни Радостин Василев. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР