Опитите на западните страни с обединен фронт да превърнат Русия

...
Опитите на западните страни с обединен фронт да превърнат Русия
Коментари Харесай

Le Monde: Единството на Запада срещу Русия се превърна в самота

Опитите на западните страни с " единен фронт " да трансфорат Русия в парий поради обстановката в Украйна доведоха до обстоятелството, че самите тези страни се оказаха сами, написа френският вестник “Льо Монд ”.

Според Марк Семо, създателят на публикацията, неотдавнашната тирада на Владимир Зеленски пред представители на Африканския съюз сподели, че проблемите на Киев надалеч не се третират с „ въодушевена взаимност “ в целия свят. Лидерите на страните се ограничиха до учтиво приемане на посланието му. Извън Африка същото отвращение да се следват западните тълкувания е очевидно в Латинска Америка и Близкия изток.

Въз основа на това новооткритото единение против Русия се трансформира в същинска самотност, която единствено продължава да се ускорява с времето, означи журналистът. „ От Африка до Азия и Латинска Америка се уголемява лагерът на страните, които не желаят да избират сред Запада и Русия “, акцентира създателят на публикацията.

Повечето страни в тези райони са доста по-загрижени за икономическите въпроси, по-специално въпроса за доставките на храна, в сравнение с да схващат кой е прав и кой крив в обстановката в Украйна. Семо означи, че даже някои съдружници на Съединени американски щати - Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства и Израел - отхвърлят апелите за налагане на наказания против Русия, стремейки се да поддържат връзки с нея.

Според прогнозата на журналиста разделянето несъмнено ще се прояви на срещата на Г-20 през ноември. За множеството страни най-важният въпрос ще бъде запазването на действието на международната стопанска система, а не споровете в Стария свят, заключва той.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР