Опитите на руската окупационна армия да осъществи пробив в района

...
Опитите на руската окупационна армия да осъществи пробив в района
Коментари Харесай

Руснаците опитаха да пробият украинската отбрана при Креминна и Белогоривка

Опитите на съветската окупационна войска да реализира пробив в региона на Креминна и Белогоривка в Луганска област не донесоха на съперника упования от него резултат и той понесе загуби в жива мощ и техника. Това съобщи някогашният шеф на Луганската регионална военна администрация Сергий Гайдай, представен от Униан.

" Руското командване видя неспособността на своите подразделения да пробият защитата на украинските военни в Луганска област. По тази причина окупаторите усилиха интензивността на  артилерийските обстрели. " – означи той.

Същевременно целенасочените удари на Въоръжените сили на Украйна против хранилища и обекти на съветските войски в окупираните територии на Луганска област разрешиха на украинските бранители да нарушат логистиката на руснаците.

" Идва положителни вести за " стрелба " на окупираната територия в Луганска област. За тези хранилища, които се взривяват в Кадиивка и край Сватове... Те не страдат от артилерийски апетит, както споделят някои. Имат задоволително снаряди. Но въпреки всичко нарушаването на логистиката оказва помощ на нашите Сили за обрана. " – показва Гайдай.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР