Опитен автомонтьор предупреди шофьорите да спрат да правят три често

...
Опитен автомонтьор предупреди шофьорите да спрат да правят три често
Коментари Харесай

Спрете да правите това и ще намалите наполовина разхода на гориво!

Опитен автомонтьор предизвести водачите да спрат да вършат три постоянно срещани неточности и да понижат на половина разхода на гориво. Според авторитетния авто специалист Скоти Килмър, който има повече от 55 години опит, водачите би трябвало да наблюдават налягането в гумите и въздушния си филтър, в случай че желаят да спестят пари от бензин, написа Daily Express.

 

 

Известният автомеханик неотдавна разиска няколко метода, по които водачите могат да удвоят икономията на гориво във видеоклип, оповестен в неговия канал в YouTube, където той има близо шест милиона клиенти.

" Ако желаете да подобрите разхода на бензин, не използвайте лъжливи джаджи, а използвайте препоръките, които преди малко ви демонстрирах. Днес ще ви покажа по какъв начин да подобрите разхода на гориво на колата си и то не с лъжливи джаджи – не. Не се заблуждавайте ", споделя Килмър във видеото.

Килмър предизвестява, че пазарът е цялостен с устройства, които дават обещание да подобрят разхода на гориво, които съгласно него са цялостна машинация.

За благополучие има по-прости и по-ефективни способи да спестите от разхода, което ще е от изгода за вашите коли в дълготраен проект.

Сред " същинските неща “, които можете да извършите, с цел да подобрите разхода, е да наблюдавате налягането в гумите си, споделя Килмър, съобщи " Блиц ".

Той продължава: " Уверете се, че налягането в гумите ви е вярно, в случай че не е вярно, гумата ви ще има прекалено много търкане, което ще докара до повишен разход. “

Вторият и също толкоз значим фактор е поддръжката на въздушния филтър, който би трябвало да се почиства постоянно, с цел да се подсигурява, че в мотора влиза задоволително въздух.

" Не използвайте замърсен въздушен филтър “, изясни Килмър. " Колата ви изгаря хиляди кубически метри  въздух, не трябва да затлачвате потока. “

Освен това водачите би трябвало да извърнат внимание на ръководството на автомобила си с умерена скорост. Килнър отбелязва: " Колкото по-бързо се върти вашият мотор, толкоз повече гориво употребява. "

Не на последно място, водачите са съветвани да извърнат внимание и на това какъв брой натоварено е транспортното им средство, защото празното пространство е най-хубаво за понижаване на разхода на гориво.

" Колкото по-малко тегло носите, толкоз по-добър е вашият пробег, тъй че в случай че желаете да подобрите разхода на гориво, не използвайте подправени джаджи “, добави механикът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР