Опитайте този прост метод. Джинджифил, обвит в плат, премахва слузта

...
Опитайте този прост метод. Джинджифил, обвит в плат, премахва слузта
Коментари Харесай

Джинджифил в парче плат премахва слузта от белите дробове

Опитайте този елементарен способ. Джинджифил, обгърнат в плат, отстранява слузта от белите дробове за 1 нощ! Ето какво би трябвало да извършите.

Джинджифилът, обгърнат в плат, безусловно ще ви избави от кашлица и храчки! Той няма странични резултати, само че би трябвало да бъде квалифициран деликатно за приложимост, изключително за деца с сензитивна кожа.

Продължителната кашлица може да скапе деня и нощта ви, като ви отвлича от по-належащите проблеми или не ви разрешава да спите.

А при едно малко дете, чиято имунна система към момента не е задоволително мощна, хроничната кашлица може да прерасне в по-сериозно заболяване.

За лекуване на хронична кашлица, лекарят е по-вероятно да предпише сироп, без да загатва вероятните нежелани реакции и дълготрайни затруднения след такива медикаменти.

Двете съставки, декстрометорфан и кодеин, постоянно срещани в медикаментите срещу кашлица, могат да причинят главоболие, бодърствуване или мигрена.

Съществува опция на обичайна медицина за кашлица и няма да я откриете в аптеката, а в личния си ледник!

Смесете недопечен мед, зехтин, брашно и 1 супена лъжица свеж и настърган джинджифил, поставете тази примес върху салфетка или забрадка и от горната страна поставете марля.

След това прикрепете тази марля към гърдите или гърба си и закрепете с превръзка. Възрастните могат да оставят средството за една нощ, само че имайте поради, че това може да аргументи прекалено изпотяване.

Децата могат да държат компреса до три часа преди лягане.

Джинджифилът и медът в продължение на хилядолетия са били употребявани като ефикасни средства за лекуване на разнообразни болести, а при положение на мощна кашлица, те още веднъж потвърждават своята успеваемост.

Но не забравяйте за вероятната алергия към избрани съставки – и се консултирайте с вашия доктор.

Статията е с информативна цел. Преди да я употребявате, консултирайте се с вашия доктор.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР