Опитът на да прекрати бързо разпространяващото се огнище на ще

...
Опитът на да прекрати бързо разпространяващото се огнище на ще
Коментари Харесай

Мелбърн отново „под ключ“ заради коронавируса

Опитът на да приключи бързо разпространяващото се огнище на ще докара до завръщането на втория град в страната в Мелбърн в " твърда и бърза " блокировка в четвъртък.

Премиерът на щата Дан Андрюс съобщи, че градът - и покрайнините от Виктория - ще се причислят към Сидни при блокирането, като общият брой на австралийците, които ще би трябвало да си стоят у дома, ще бъде към 12 милиона.

Страната, в огромна степен свободна от ковид, се пробва да спре експлоадирането на разновидността Делта, който е повишен до съвсем 1000 случая в цялата страна за един месец. Андрюс сподели, че е взел решението да върне Мелбърн до петата му блокировка " с натежало сърце ", само че това е " безспорна нужда ".

" Нищо при този вирус не е почтено ", сподели той, описвайки по какъв начин единствено 18 случая във Виктория са довели до засичане на контакти, които в този момент би трябвало да бъдат проследени и тествани.

" Имате единствено един късмет да се работи интензивно и бързо ", сподели Андрюс.

" Ако изчакате, в случай че се колебаете, в случай че се съмнявате, тогава постоянно ще се обръщате обратно и ще ви се желае да сте създали повече по-рано. "
 Коронавирусът по света: Сериозен растеж на инфектираните в Испания и Англия Коронавирусът по света: Сериозен растеж на инфектираните в Испания и Англия
188 995 554 са към този момент публично записаните случаи на ковид по света, демонстрира статистиката на Worldometers. От тях 91,33 на ст...

Заключването ще стартира малко преди среднощ локално време в четвъртък и ще продължи пет дни.

Най-големият град в Австралия, Сидни, към този момент е в четвъртата си седмица на блокиране, откакто вирусът се популяризира от задгранични служащи на самолети до техния локален водач в средата на юни.

Властите в Сидни обявиха в четвъртък, че обстановката там се е " нормализирала " - с 65 нови случая, обявени през последните 24 часа.

Но заключването би трябвало да продължи още две седмици, с цел да се опита да отстрани предаването от общността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР