Опитът да привлечем в живота си повече късмет и пари

...
Опитът да привлечем в живота си повече късмет и пари
Коментари Харесай

3 неща, които трябва да носиите за късмет

Опитът да притеглим в живота си повече шанс и пари е родил доста поверия, за които се твърди, че в действителност могат да преобърнат ориста ни. Днес ще ви представим някои от най-популярните суеверия, които могат да ви оказват помощ да привлечете шанса на своя страна:
Червен конец
Модата да се носи червен конец  на ръката не е инцидентна. Вярва се, че той пази от неприятности. Можете да го носите и в джоба си. Така ще привлечете шанса, пристрастеността и благополучието в живота си.
 Късметче за февруари съгласно зодията ти Късметче за февруари съгласно зодията ти
Чудиш ли се какво те чака съгласно зодията ти през месец февруари? Разбери още в този момент! Приготвили сме шансове за всяка зодия, стискайте п...
Бяло камъче
Важното е камъчето да е кръгло, тъй като това е признакът на живота. Кръгът е съвършената фигура, той събира и основава в себе си силата. Ако не съумеете да си намерите такова камъче, можете да си го купите от някой магазин за цветя.
Дафинов лист
Той символизира благосъстоянието и водачеството. Ако носите дафинов лист в себе си, това ще увеличи вашата персонална убеденост. Дафиновият лист притегля пари. Преди да го сложите в джоба си, го измийте със студена вода и го оставете да изсъхне добре. Носете го в пликче, с цел да не се разпадне.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР