Опит за преврат на главния прокурор и смяна на магистрати, 

...
Опит за преврат на главния прокурор и смяна на магистрати, 
Коментари Харесай

Как се прави преврат в прокуратурата и се кадрува в полицията? Записите с Къро, Цецо и политиците

Опит за прелом на основния прокурор и промяна на магистрати,  манипулиране на избори, подкупи за смени във висшето управление на полицията,  „ директиви ” към политически партии и публицисти. Това са единствено част от нещата, които изплуваха от записите, които пусна прокуратурата през днешния ден с главното присъединяване на някогашния висаджия Красимир  Каменов – Къро.
Прочетете още
По-рано на брифинг от прокуратурата оповестиха, че в парцели на обвинени, част от проведена незаконна група, е открит лист с имена на магистрати – следователи, прокурори и съдии, обект на закани, както и флашки с аудиозаписи.  Единият от обвинените – Дилиян Георгиев бе оставен в ареста за владеене на опиати,а другият с букви Т.И. е напуснал страната, като е упрекнат за изнудване и към този момент е разгласен за търсене.

Освен аудизаписите прокуратурата твърди, че в дома на Дилиян Георгиев са открити огромна сума пари в евро и два листа с текстове. Първият е на британски и гласи:

 „ Здравей, скъпи приятелю, доколкото разбрах, всичко е окей по тематиката. Продължавайте по този начин. Когато приключим, ще сме всички щастливи. Изпращам ти парите за разноските на Димитър и нашите други другари. Ако имаш потребност от повече, може да ми се обадиш или да се обадиш на Дорин. Ние сме в непрекъснат контакт с индивида от Белград и всичко е в синхрон. Така че ние сме съвсем на финалната права и скоро ще пием шампанско. Поздрави! “

На другият попада:   " Цецо от Белград ", " материал за продажба ", " Каскета " и други, както и две флашки с 15 записа сред 5-има души: обвиненият Д.Г.; Красимир Каменов-Къро; непостоянен към този момент журналист; непостоянен доближен човек до Къро; Овидиу Семенски – с румънско и френско поданство, разгласен за интернационално търсене поради машинация и присъединяване в проведена незаконна група.

На брифинга бяха упоменати имената на доста обществени лица - на знаковия за престъпния свят Красимир Каменов-Къро, на някогашния банкер от КТБ Цветан Василев ( " Цецо от Белград " ), на Асен Василев (споменат като " Кокорчо " ), на предприемача Пламен Бобоков, на журналиста Димитър Стоянов от BIRD, на Политическа партия и Демократична България и доста други.



 



Във видеото публикувано от прокуратурата са непокътнати истинските имена на файловете.

Първото е наречено „ Къро Тарашенето ”. В него се приказва за връзки на Къро с „ Продължаваме промяната ” и кадруване в полицията:

„ Няма фрагменти, цялостни олигофрени са Промяната. Каквото им кажеш, това ще създадат. Обаче ще те пратя да видиш, в действителност са мои хора,обаче са много… Не знам, в някакъв различен свят живеят тия хора ”

„ Еми, американски рожби ”

„ Няма да стане по мекия метод, в този момент януари. Ти се моли, е това да стане. А нали ти споделям, па чак се и самоизтъква „ аз нямам нищо общо с влизането с тях ”. Абе ей...

„ А нали бяха от Столична дирекция на вътрешните работи? ”

„ А, не, тези са други от ГДНП.  Казвам им защо се занимавш с Къро в този момент, добре ли си с главата?

 „ Чакай малко, па те са те изпратили един различен по-мой кука, който през заместника там и заместника на БОП, па той е началник там, молбите дет, къде са ми ги вкарали. Тия па незабавно почнали да пишат до всички служби, разбираш ли. Този си потегля разбираш ли ”

„ Да, да,да ”

„ Този си потегля, гледай в този момент единствено тази седмица, желая да гледаш кино лентата, който ще е ”.

Следващият запис е озаглавен „ Къро за убиеца Боян ” и „ Къро Калин Едрев Съединени американски щати ”. В двата записа се приказва за образуване на хора, както и привличане на помощник, който има връзки с американското посолство.

Следващият записа е ”Къро министър ” без да е открита самоличността на индивида, с който приказва Каменов.  

„ Ало извинявай, че толкоз късно, но виждам че си ме търсил ”

„ А, няма проблем шефе, аз единствено да кажа, че понеделник ще съм подготвен с пари, там за Боян,за тия другите, дет бяха значимите. Нали ми сподели да проследявам тези значимите. ”

„ Да, значими са и най-много поздравления. ”

„ Вчера виждам телевизия това-онова, то както сподели, по този начин стана. Направо е бетон. ”

„ Не,брат, ще ги направя още по-лошо, кълна се. Сега ще видиш какво ще направя.  Въобще ще си почистим нас си, тия ще ги направя изобщо да не живеят там. Чакай да видиш какво съм им подготвил. Това желая да гледаш по малкия екран ”

„ Как ще ги нахълтам там.  Просто си трай,брат. Не казвай на никой. Ще гледаш циркове, бал с маски и по този начин нататък. ”

„ Супер, супер. Ти хубаво ги подкара с Кирчо и Асенчо ”

Следващият запис е за връзки сред Къро, предприемачът Бобоков и Овидиу. В записа се изяснява по какъв начин швейцарската връзка е по-силна от американската.



В „ Къро плащаме за махане на куката - Мишо Н. ” се приказва за върховен полицейски чиновник, който би трябвало да бъде отхвърлен:

„ Много се набутаха.  Доста сме дали, събрали сме се 4 индивида, 400 хиляди сме дали за този месец. Според теб дали няма да го…. ”

„ Е, би трябвало да го изтърбушат значи ”

„ Той за това е в болнични,  бе брат. Как по този начин се разболяваш внезапно. Миналият път по този начин направи, два месеца беше  в болнични. Долу най-после го накарах да слезе в Смолян, да слезе една седмица и го върнаха назад. Има поддръжници споделям ти ”

Къро заплащане БИРД и Дилян Русенския

„ Тоя Дилянчо най-малко момчето стабилен  излезе, най-малко. Виж, че каквото каже,става. Моля ти се, дай му 5000 лв. на Дилян, че той няма и пари. Трябва да му давам некви на тоя дрисльо пари и на него.  Не му дава Бобока нищо.

„ Той тук ли си е ”

„ Не знам. Той е като торпедо. Някъде с Атанас Чобанов  и Димитър Стоянов беше с тях, но къде е хванал.Беше с тях, но къде е хванал. ”

Къро Политическа партия и Демократична България

„ Добре, брат.   Аз на следващия ден до вечерта се прибирам и съм на телефона. Гледай кино лентата ”

„ Добре, добре ”

„ Но гледай кино лентата, ще видиш какво ще ги направя в този момент.  Голи акции желая аз, това дебелото прасе, Светла, всичките там, разбираш ли ”

„ Да, да,да ”

„ Вземи си пуканки, този път няма да ги изтървем ”

„ Пуканки има, единствено би трябвало да забележим по кое време ще е предаването и сядаме да го гледаме ”

„ Ако инцидентно нещо не стане, отново идва от ония идиоти моите,дет (не се чува), разбираш ли? ”

„ Кои? ”

„ Ми ПП-то и ДБ-то. Те са идиоти. Те ще раздерат, малко са непохватни де ”  

„ Къро сигнал евродепутат ”

„ Той ще го отнесе където би трябвало ”  

„ И той е подготвен, този простак. Това е няма по какъв начин да го спасят към този момент. До изборите има два месеца. Дори има доста време до тогава. До втори април  охооо,докато остане той. А и няма да разрешат. А виж какво правят  - държат го на летището,като му споделиха, че не е такава, че не е виждал никакъв Байдън, нали. Аз имам хора, там и знам. Има трима души вътрешни очевидци, тия са отпътували. А съгласно мен тия са му шапката на този гъ… Въпреки че нямам доказателства, Гешев го поддържа. Такива директни нямам, само че некой под него ясно –я Ушев, я Сарафов, я некой подобен, разбираш ли.

„ Тия би трябвало да ги сготвим както би трябвало, тъй като това е пътят да ги махнем ”

Следващият запис е от 22 февруари на среща в столичен ресторант. На записа са Къро, Митко БИРД, неизяснена идентичност, за който се счита, че е публицист. Там се приказва, че служител на реда „ Мишо Наумов ” ще бъде уволнен, към този момент било подписано от министъра и че би трябвало да се върне от Индия или Китай, зад а му я връчат.

„ Ало тук си приказваме с тия двата, с куки ли да ги ударим или този Митко да направи репортаж  по какъв начин ги карат?

„ Любомир Георгиев дето от БОП-а, дето ще го вършат за Хасково ”

Къро и публицист

„ Нашата вяра е, че немската прокуратура ще стартира следствие. Те са свързаха с медии. Много се надявам, че ще стартира следствие. Сега ще забележим дали Гешев ще хвърли топката, щото той няма да я хвърли, както би трябвало. Сега  ще забележим. Ще върви някъде  дипломат, ще влезе в манастир. Да си взема решение какво ще прави, това не е мой проблем. Аз желая да се маха, тъй като той стопира всичко. Той просто стопира всичко. ”

„ А те го мачкат като за международно сега ”

А те не го желаят, желаеха шефа, който (не се чува)до изборите на ГЕРБ. Защото тоя  Любомир Георгиев, сигурно  ще отиде за изборите. Да провали пазаруването на гласове. До идващите избори би трябвало да задържи най-малко 15 души, измежду които нашият пловдивски другар, Чирпанеца във Варна, има такива хора, ще забележим какво ще стане. Абе той правилно обърка нещата, плюс това се надявам да излязат нещата. В края на месеца, сигурно ще го засилим, ей тук сме се разбрали с Дилян даде изявление.. Първо при нас, след това при Ваклинов. Това ще го оправя. Веско Дремджиев , единствено да каже, че желае да приказва., ще го направя звезда.

„ Цецо ми звънна от Белград, на първи чакат някой да им каже какво би трябвало да създадат, да им изясни и по този начин въпреки всичко от първо лице, щото ония е медиатор. Нашите познати от твоята страна. Два дни не била на линия. Това си приказвах с Цецо през вчерашния ден. Те направиха доста ”

„ Ония ден са давали 50 хиляди лв. на ония Тони Гея за някаква фотография. Едвам ги стопирах поради Асен ”.

Разговорът продължава за това, че Бойко Борисов е щял да бъде вкаран в идващия Магнитски, в случай че не махне Гешев. Самият той пък бил подготвен да арестува Борисов поради това. След това се вършат прогнози, че от ГЕРБ ще изгубят изборите в София, Пловдив и Русе, само че ще завоюват Варна.





 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР