Описаният от властите профил на Росен Ангелов не отговаря на

...
Описаният от властите профил на Росен Ангелов не отговаря на
Коментари Харесай

Съкилийникът на Росен Ангелов: Следите сочат, че е имал съучастник, ако изобщо той е убиецът от Къщата на ужасите

Описаният от управляващите профил на Росен Ангелов не дава отговор на истината.Това съобщи някогашен съкилийник на Ангелов, който беше намерен мъртъв в село Луково, след като се проведе мащабна акция по издирването му зашесторното ликвидиране в Нови Искър.

Пред bTV Марин Ташков изясни, че се е срещнал с Ангелов в ареста през 1999 година. По думите му Ангелов е елементарен човек, " нито е по-агресивен от нормалното, нито е извънредно криминогенен вид със податливост към тежки закононарушения ", той е бил човек, който имал произнесено его и който би могъл при избрани обстановки да реагира, в това число и да стигне до ликвидиране, добави Ташков, представен от Блиц.

Според Ташков профилът на Министерство на вътрешните работи за килъра от Нови Искър не съответствува с този на Ангелов. Самият профил на Ангелов, който построили управляващите, същи не отговарял на истината.  " Той се е крил осем години, с цел да не бъде арестуван. Ако този човек извърши такова тежко действие, той е наясно, тъй като е бил в тази система, че ще бъде арестуван и ще изкара живота си в пандиза ", изяснява съкилийникът му.

Ташков изрично съобщи, че е неправилно Ангелов да се упреква за убийствата от Нови Искър, все още, по думите му, Ангелов е почтен, тъй като нямам правосъдно решение, което да потвърждава противното.

Ташков изясни и че се съмнява килърът от Нови Искър да е работил самичък. Според него има доказателства, сочещи, че причинителите са повече от един.  " Имаме към 30 гилзи, това са над четири пълнителя. Това значи, че той е презареждал. Дори да допуснем, че той е имал четири пълнителя, което е много подозрително, това лишава време ", добавя Ташков.

Според някогашния съкилийник на Ангелов наличието на кучето също е доста необичайно, тъй като всяко куче би направило нещо, с цел да отбрани " глутницата си ", в тази ситуация фамилията. По тази логичност може да се пояснява, че вероятно с Росен или килърът е имало различен човек, който е познавал кучето - някой, на който кучето е имало доверие.

Според Ташков към наличието на втори съизвършител сочат и дейностите на жертвите. " При убийството на първите двама има 15 създадени изстрела. Твърди се, че тези хора са се защитавали, имат рани по ръцете, което значи, че те са били покрай дулото на оръжието ", разяснява Ташков и добави, че двама души, които са убити първо, са физически доста по-големи и здрави от Росен. Ангелов не се отличавал " нито със забележителни качества на войник, нито в миналото е бил в задграничния легион, каквито нелепости се изговориха ", изясни Ташков.

" Те биха го спрели. Това ме навежда на мисълта, че стрелците са били най-малко двама ", споделя Ташков.

Бившият съкилийник на Ангелов дефинира и версията на криминалистите, че Ангелов се е прибрал до вилата си след убийството като несериозна. По думите му е несериозно да се твърди, че откакто се е укривал осем години, Росен е отишъл във вилата, с цел да чака да бъде открит и задържан.
" За мен персонално Росен е самоубит ", добавя мъжът.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР