Операцията на зам.-кмета на Ловеч Цветан Георгиев е продължила три

...
Операцията на зам.-кмета на Ловеч Цветан Георгиев е продължила три
Коментари Харесай

Зам.-кметът на Ловеч не подал досега в МВР сигнали за отправени заплахи

Операцията на зам.-кмета на Ловеч Цветан Георгиев е траяла три часа – той има строшаване на подбедрицата, строшаване на носни костици и голям брой контузии по цялото тяло. Той е добре след интервенцията, в положително въодушевление. Георгиев счита, че нападението " на 90% " е поради лесовъдния бранш – т.е. поради противозаконната сеч. Това описа в резюме кметът на Ловеч Корнелия Маринова.
Маринова удостовери, че локалната власт е подавала сигнали в прокуратурата против компании, които са правили нерегламентирана сеч в общинска земя. Тя не пожела да разяснява с имена, не сподели и какъв брой на брой сигнали са подавани. Надявам се да намерят причинителя, само че има и гарант, добави тя пред Нова телевизия.
На въпрос на Нова телевизия от кого е получавал Георгиев закани, Маринова единствено сподели, че е имало закани против него. Първият сигнал за опасност бил подаден след Нова година, защото била нарушена кметска заповед по Коледните празници да се прави сеч и транспортиране на дървесина. Георгиев, обаче, не подал сигнал пред Министерство на вътрешните работи за заканите, а аргументът за какво не го е направил, който Маринова посочи, беше: " Кой естествен човек ще си намерения, че по сходен безчовечен метод може да бъде осъществено такова нещо " .
" Подали сме два сигнала до прокуратурата за нарушавания в бранша на дърводобива, има отправени директни и индиректни, вербални закани от този бранш към зам.- кмета ", посочи Маринова още през вчерашния ден (10 май).
Припомняме, че Георгиев беше атакуван от маскиран мъж през вчерашния ден сутринта. Счупванията му са доста съществени и съгласно медици зам.-кметът на Ловеч е извадил шанс, че ударите не са попаднали на по-невралгични места, тъй като е имало заплаха да остане неработоспособен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР