Операторът предприе действия в отговор на кризата с коронавирусаКлиентите на

...
Операторът предприе действия в отговор на кризата с коронавирусаКлиентите на
Коментари Харесай

Теленор добави безплатни разговори и мобилен интернет

Операторът предприе дейности в отговор на рецесията с ковид

Клиентите на Теленор ще могат да употребяват гратис спомагателни минути и интернет за 1 месец
(снимка: CC0 Public Domain)

Теленор разгласи безвъзмездни спомагателни минути за диалози и мобилен трафик за данни, във връзка със обстановката в страната и оповестените ограничения за битка с ковид.

В продължение на 1 месец – от 18 март до 18 април 2020 година операторът ще даде на клиентите си пакети за спомагателни минути и мобилен интернет, както и достъп до цифрови услуги гратис.

Всички клиенти на оператора – клиенти на контракт, консуматори на предплатени услуги и бизнес клиенти, ще могат да употребяват без в допълнение възнаграждение пакет от 1000 минути за диалози с всички мрежи в България, който ще могат да задействат като изпратят безвъзмезден SMS с текст „ 1 ” до къс номер 1234.

Също по този начин, всички клиенти на Теленор могат да задействат без в допълнение възнаграждение и пакет от 10 000 MB за мобилен интернет на оптималната скорост, като кликнат на специфичния банер в приложението MyTelenor.
още по тематиката
И двата пакета са с годност 30 дни от датата на активиране и могат да бъдат получени еднократно за този интервал.

Освен това клиентите на абонаментните проекти на Теленор, в това число бизнес клиентите, ще получат без в допълнение възнаграждение достъп за интервал от 30 дни до всички цифрови услуги, предлагани от телекома, като Deezer, HBO GO, Play Diema Xtra и други За задачата, те би трябвало да задействат спомагателния пакет на съответната цифрова услуга в приложението MyTelenor.

Бизнес клиентите на Теленор могат да се възползват и от безвъзмезден пакет SMS, с който да изпращат известия до всички свои чиновници, включени в съответната група. Активацията на този пакет е допустима през бизнес портала на телекома.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР