Оперативното ръководство и спортно-техническият щаб на "Ботев" /Враца/ получиха единодушна

...
Оперативното ръководство и спортно-техническият щаб на "Ботев" /Враца/ получиха единодушна
Коментари Харесай

Ръководството на Ботев /Враца/ гордо, че клубът изпада от елита с погасени дългове

Оперативното управление и спортно-техническият щаб на "Ботев " /Враца/ получиха единомислеща поддръжка от членовете на Общото заседание и ще продължат своята работа, оповестиха в своята страница във фейсбук от клуба.
Клубните митове, представителите на фен-клуба и подкрепящите "Ботев " локални предприемачи застанаха зад управлението на извършеното постоянно отчетно-изборно заседание.
Целите пред клуба остават непроменени - опазване на мястото в елита, преподписване на договорите с ядрото от футболисти, последователно консолидиране на младите момчета от дублиращия тим и класиране в Елитната група U17.
Като главен триумф през миналата година бе несъмнено изплащането на цялата главница от дълга към Национална агенция за приходите - над 500 000 лева и постигането на дълготрайно съглашение за разсрочване на оставащите лихви до 2024 година Най-хубавото е, че с всеки месец този завещан през 2015 година дълг понижава и сме измежду дребното професионални клубове, които не дължат нито стотинка на своите играчи, треньори и чиновници, регистрира ръководителя Христо Илиев.
На събранието бе решено да започва благотворителна самодейност, посредством която да бъдат набрани средства за реорганизация на един от тревните терени, където да се готвят деца от школата. В момента игрището е в неприятно положение и е на практика неизползваемо. Трябва да се сложи напоителна система и дренаж, да се заравни с нов почвен пласт и да се засее трева, подобаваща за подготвителни натоварвания.
Утре (21 април) в 12 часа пред стадион "Христо Ботев " ще бъде открита паметна плоча в чест на създателите на клуба. С това ще бъде обещано начало на серия събития отбелязващи 100 годишнината на "Ботев ". Централното събитие, което бе планувано за края на месец май, ще бъде отсрочено за лятото, заради Коронавирус рестриктивните мерки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР