OpenAI официално обяви, че чатботът ChatGPT вече е достъпен без

...
OpenAI официално обяви, че чатботът ChatGPT вече е достъпен без
Коментари Харесай

Без регистрация и SMS: вече не се нуждаете от акаунт, за да използвате ChatGPT

OpenAI публично разгласи, че чатботът ChatGPT към този момент е наличен без регистрация. Всеки консуматор може да задава въпроси, а записаните консуматори могат да виждат историята на чата. Компанията смята, че по този метод повече хора ще могат да се включат в опитите с невронни мрежи.

Сега, съгласно представителите на OpenAI, над 100 милиона души от 185 страни употребяват ChatGPT всяка седмица, с цел да намерят ентусиазъм или отговори на въпросите си. А в този момент достъпът до чатбота става наличен за всички консуматори, в това число и за тези, които не са се записали в уеб страницата. Тази функционалност се вкарва последователно за всеки от районите на активност на OpenAI.

Компанията ще употребява историята на разговорите, с цел да усъвършенства своите модели. Това ще може да бъде изключено в настройките. Деактивирането на разбора на историята е налично както за консуматори без, по този начин и за такива с акаунт. OpenAI е предоставила повече детайлности за това в своя спомагателен център.

Заедно с това компанията е въвела спомагателни отбрани за нерегистрираните консуматори. Отбелязва се, че с съществуването на акаунт в OpenAI се отключват повече преимущества и функционалности, в това число историята на чата и гласовото въвеждане.

Чатботът е наличен посредством chatgpt.com и към този момент работи единствено в Съединени американски щати. Постепенно ще бъдат обхванати и други райони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР