OpenAI, една от най-нашумелите технологични компании в областта на изкуствения

...
OpenAI, една от най-нашумелите технологични компании в областта на изкуствения
Коментари Харесай

Първият международен офис на OpenAI ще бъде в Лондон

OpenAI, една от най-нашумелите софтуерни компании в региона на изкуствения разсъдък сега разгласи, че първият ѝ интернационален офис ще бъде в Лондон. Откривайки офис в града, компанията чака да разшири обсега на активността си и да форсира задачата си за постигането на неестествен общ разсъдък (ИОИ).

„ Виждаме това разширение като опция за привличане на гении от международна класа и за стимулиране на нововъведенията в региона на развиването на ИОИ. Развълнувани сме от това, което ни чака в бъдеще и от приноса, който лондонският ни офис ще даде за построяването и внедряването на безвреден ИИ. “

добавя Сам Алтман, основен изпълнителен шеф на OpenAI

Според страницата за кариери на компанията, в Лондон към този момент има 4 свободни позиции. Длъжностите включват „ Изпълнителен шеф – клиенти “, „ Софтуерен инженер “, „ Архитект на решения “ и „ Ръководител на политиките и партньорствата в Обединеното кралство “.

Компанията съобщи, че Лондон разполага с доста гении, което прави градът идеално място за компанията. Екипите в Лондон ще се концентрират върху водещи проучвателен и инженерни действия, както и върху съдействието с локалните общности и политици.

Сам Алтман към този момент е подлагал на критика Европейския съюз за опитите му да контролира прекалено ИИ, и това може да е основна част от аргументите, заради които компанията е решила да се откри в Лондон, където разпоредбите на Европейски Съюз за ИИ не се ползват.

Подобно на Гугъл Bard, OpenAI към този момент разгласява постоянни актуализации за подобренията, които прави в ChatGPT. Премиум клиентите получават нови функционалности и езикови модели първи, само че и безплатната версия на чатбота също получава усъвършенствания от самото начало. Инженерите, които компанията наема в Лондон ще оказват помощ за тези усъвършенствания.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР