Opel разпространи първите подробности и частично изображение на изцяло новото поколение на

...
Opel разпространи първите подробности и
частично изображение на изцяло новото
поколение на
Коментари Харесай

Първи подробности за новата Corsa на Opel

Opel популяризира първите детайлности и частично изображение на напълно новото поколение на хитовата си Corsa, от която от 1982 година досега може да се похвали с повече от 13.5 милиона реализирани единици.

Без да навлизат в детайлности, от Opel анонсират, че шестото потомство на Corsa, ще предложи редица софтуерни решения, познати от по-големите и луксозни представители на марката, включително и високотехнологичните IntelliLux диодните матрични фарове на компанията.

"Отбелязваме 120 години автомобилно производство през тази година и 120 години изпълнени с нововъведения за всички ", коментира Михаел Лохшелер, изпълнителен директор на Opel. "Винаги сме правили така, че върховите технологии да бъдат достъпни за всички. Това е нашата задача и наша мотивация, и важи с цялостна мощ за модел, който е толкоз известен колкото е Opel Corsa. Поради тази причина ще оборудваме идващото потомство на нашия най-пордаван модел с най-добрата освитетелна система- IntelliLux LED матричните фарове ".

Друго, върху което подчертават от Opel, е вече обявеният им проект по пазарното въвеждане на напълно електрическа версия на новата Corsa, която дружно със зареждаемата (plug-in) хибридна версия на , ще могат да бъдат поръчани през първата половина на тази година.

"С новата Corsa ние ще направим електрическата подвижност налична за много клиенти- това ще бъде един истински електромобил за хората ", коментира Лохшелер.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР