Опечалени близки проговориха пред bTV за измамната схема с незаконни

...
Опечалени близки проговориха пред bTV за измамната схема с незаконни
Коментари Харесай

Потресаващо! Близки проговориха за измамната схема с незаконните погребения

Опечалени близки проговориха пред bTV за лъжливата скица с противозаконни погребения, която беше разкрита край Банкя. Припомняме, че в гората до гробищния парк бяха открити седем тела, за които се допуска, че са били заровени нелегално вместо да бъдат кремирани. По случая е арестуван мъж на 51 години.
Траурната организация, която взе участие в лъжливата скица не работи от два дни. На място наш екип срещна опечалени, които са обезпокоени за останките на своите близки.
„ Използвам неговите услуги постоянно, когато имам умрял непосредствен. Преди три години умря майка ми, кремираха я. Миналата година умря татко ми, отново тази компания го кремира “, описа Весела Стоянова, щерка на един от умрелите.
По думите ѝ тя се усъмнила във компанията откакто схванала за откритите човешки остатъци. „ Една година непрестанно сънувам татко ми и взех решение да ревизира в крематориума. Майка ми е кремирана там, само че татко ми не е. Бог знае къде е, може и той да е в гората “, споделя тя през сълзи.
Междувременно от следствието стана ясно, че арестуваният мъж си е признал за 50 противозаконни погребения. Сигналът за нерегламентираната активност пристигнал от духовник, който направил заравяне в гробището.
„ Привечер отчето ми алармира, че са видели човешки остатъци на нерегламентирано място. Самите гробари са обърнали внимание на свещеника “, сподели кметският наместник на Клисура Камелия Димитрова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР