Опазорният YouTuber Ruby Franke се очаква да бъде осъден на

...
Опазорният YouTuber Ruby Franke се очаква да бъде осъден на
Коментари Харесай

Коя е Руби Франке? Опозорен YouTuber ще бъде осъден за ужасно малтретиране на дете

Опазорният YouTuber Ruby Franke се чака да бъде наказан на десетилетия зад решетките през днешния ден, откакто призна, че е подложил 12-годишния си наследник на ужасяващо малтретиране.

Това приключва нейния трагичен спад, откакто майката на шест деца, която ръководеше известния канал в YouTube „ 8 Passengers “, беше задържана през август предходната година дружно с бизнес колегата си Джоди Хилдебранд.

В съглашението за признание на виновността, Франке признава, че е измъчвала сина си от 22 май до 30 август, като го е принуждавала с часове на физически задания, лятна работа навън без подобаваща вода и „ повтарящи се и съществени слънчеви изгаряния “, които са образували мехури. Отказваха му храна или му даваха доста елементарни ястия и той беше изолиран от други хора без достъп до книги, тетрадки или електроника.

Момчето сподели на следователите, че „ Джоди “ е сложил въжетата на глезените и китките му и че са употребявали пикантен червен пипер и мед, с цел да превържат раните, породени от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР