Опасявам се, че българските граждани ще бъдат неприятно изненадани с

...
Опасявам се, че българските граждани ще бъдат неприятно изненадани с
Коментари Харесай

Иван Иванов: ГЕРБ загубиха връзка с гражданите

Опасявам се, че българските жители ще бъдат неприятно сюрпризирани с смяна в Изборния кодекс два месеца преди старта на локалните избори. Тази наклонност за промени в изборните правила директно преди избори в допълнение ще демотивира жителите да вземат участие в изборния развой. Управляващите вършат промени, с цел да се закрепят във властта, тъй като явно за тях властта е нещо, което към този момент има край.

Това съобщи националният представител от ПГ на "БСП за България " Иван Иванов пред БСТВ. По думите му е евентуално Движение за права и свободи да се включат в гласуването на измененията.

"Последните избори демонстрираха неодобрението на хората към дейностите на ръководещите. Ниската изборна интензивност на последните избори има своя логически отговор - че хората не желаят повече настоящето ръководство ", изрази мнение депутатът.

Той добави, че съгласно него задачата на ръководещите е колкото се може по-малко хора да отидат до урните на идните избори, тъй че ГЕРБ да завоюват служебна победа.

"Мисля, че ще бъдат неприятно сюрпризирани. Още от Европейските избори Българска социалистическа партия се потвърди като политическа мощ с растяща наклонност и на доста места бяхме с минимална разлика от ГЕРБ - в регионални градове. Това ще докара до положителни резултати на левицата наесен ", разяснява още Иванов.

"Управляващите в никакъв случай не се влушват в гласа на българските жители. През последните седем-осем месеца ние сме непрестанно измежду хората - нещата, които приказваме от парламентарната естрада и в ефирен ефир са свързани с това, което хората ни споделят, не си ги измисляме ние. Но ГЕРБ изгубиха връзка с жителите и обслужват теснопартийни ползи ", заключи Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР