Опасно време в половин България Ураганен вятър спря тока, отнесе

...
Опасно време в половин България Ураганен вятър спря тока, отнесе
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в неделя, 4 февруари 2018

Опасно време в половин България
Ураганен вятър
спря тока, отнесе покриви и тирове


 04-1-1

Ураганният вятър остави хиляди семейства в Западна България без ток и затвори пътища, поради обърнати тирове и коли. Стихията откърти покриви, билбордове и дървета. Две дами в София бяха признати в Пирогов поради рани от летящи предмети. 20 хиляди клиенти на територията на Западна България бяха с прекратено електрозахранване, оповестиха от пресцентъра на ЧЕЗ. Най-засегнати са Враца и Монтана, както и периферията на София.

Будни мечки подяждат глиганите в Родопите

 03-1

Мъжките мечки в Смолянско будуват поради топлото време и ядат захранките на глиганите. Меката зима и южнякът, който качи внезапно температурите у нас в последните дни, карат мецаните да търсят храна, регистрираха ловци от района пред „ Труд ”. В същото време женските в плен и на независимост са изпаднали в заспалост, множеството от тях износват и бебета си сега, прецизираха специалисти.

Обездвижен мъж
получи мебели и инвалидна количка


 06-11aa

Петдесет и пет годишен мъж, обездвижен и самотно живеещ, получи помощ след следващата дарителска самодейност, проведена от съдружие „ Приятели, помагайте ” на Лео Кадели. Преди няколко месеца Йордан Шошев (чичо Данчо) от павликенското село Караисен се разболява. Появяват се проблеми с двигателната му система и последователно той се обездвижва от кръста надолу, в резултат на което остава прикрепен на легло.

Кулите на Кремъл и крилата на Белия дом

 11-01

Съдбата на света зависи от изхода на битката на Тръмп с „ дълбоката страна “ – коментар на Александър Леонтиев, „ Свободная пресса ”

Няма мъж, който да ме е издържал

 ирина флорин

Интервю с Ирина Флорин

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР