Опасни ситуации, неподозирани предателства и смъртоносни приключения ще предложи последната

...
Опасни ситуации, неподозирани предателства и смъртоносни приключения ще предложи последната
Коментари Харесай

Два зрелищни екшъна поставят финалa на „Великият понеделник“

Опасни обстановки, неподозирани изменничества и смъртоносни завършения ще предложи последната седмица от десетото издание на емблематичната акция. Търсенето на рисковата истина в „ 21 моста “ или смайващата история на двойка бегълци в „ Истинска машинация “ ще завоюва благосклонностите на феновете? Филмът, събрал повече гласове на уеб страницата, ще бъде излъчен идващия понеделник (29 август) по KINO NOVA.

Първата лента, за която киноманите могат да дадат своя глас, е екшън-трилърът „ 21 моста “. Сюжетът разкрива историята на достигналия дъното детектив от Ню Йорк – Андре Дейвис (Чадуик Боузман), който получава късмет за възмездие на греховете си. Въвлечен в бясно гонене на двойка убийци на служители на реда, Андре разкрива огромна и непредвидена интрига. Детективът би трябвало да разбере кого преследва и кой в действителност преследва него. По време на издирването, Манхатън е изцяло затворен за първи път в историята си – неразрешено е влизането и излизането от острова, в това число по всички 21 моста в града.

От своя страна, екшън-комедията „ Истинска машинация “ споделя за двойка бегълци и тяхното смайващо и от време на време смъртоносно премеждие, в което нищо не е такова каквото наподобява. Несполучилата в любовта Джун Хевънс (Камерън Диас) инцидентно се натъква на специфичен сътрудник Рой Милър (Том Круз), който лети в същия аероплан като нея. Полетът обаче се трансформира в призрачен сън. Агентът повежда Джун в едно очарователно, само че смъртоносно пътешестване, с цел да опазят мощна батерия, държаща ключа към източник на неизчерпаема сила. Постоянно изменящите се условия слагат връзките на Джун и Рой под въпрос, а отговорът се крие в борбата сред истината и доверието. Зрителите могат да гласоподават в уеб страницата на „ Великият понеделник “ –, а настояща информация за филмите могат да открият във на KINO NOVA. Освен избора на филм в понеделник, обичайно всяка седмица гласуващите киномани във „ Великият понеделник “ печелят и атрактивни брандирани дарове. В края на акцията един от всички дали своят вот ще получи огромната премия – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „ Таро – колелото на ориста “.

Проследете най-интересното от емблематичната акция „ Великият понеделник “ по KINO NOVA във на филмовия канал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР