Oпасни маневри правят междуградски маршрутки на пътя Драгичево - София.

...
Oпасни маневри правят междуградски маршрутки на пътя Драгичево - София.
Коментари Харесай

Междуградски маршрутки излагат пътници на риск, правейки забранен обратен завой

Oпасни маневри вършат междуградски маршрутки на пътя Драгичево - София.
Те вършат противоположен завой, на място, на което е неразрешено не с един, а с два знака, като по този метод излагат на риск пътуващите. Същите нарушавания бяха показани и преди година.
„ На процедура, когато се основат условия за нарушение на разпоредбите, те се нарушават. Правейки този противоположен завой водачите икономисват 5-10 минути. Наказателната отговорност е персонална и аз не мога да приказвам от името на водачите, които са нарушили закона. Тук имаше мантинели, които бяха отстранени, а на тяхно място бе подложен знак, който споделя, че мястото е обръщало за снегорини. Аз не мисля, че разпоредбите са разнообразни за колите и снегорините”, сподели Магдалена Милтенова, ръководител на Конфедерациятa на автобусните превозвачи.
„ При възможен конфликт бихме говорили за сериозна покруса с доста потърпевши. Съгласен съм с госпожа Милтенова, че тук инфраструктурата тук значително е причина за протичащото се. Ако няма причина за нарушаване, то няма да бъде извършено”, разяснява Илия Тодоров от асоциацията на потърпевшите при произшествия.
Милтенова добави, че не може да носи отговорност за персоналните решения на водачите. Водачите нарушили закона ще бъдат осъдени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР