Опасна игра в интернет или онлайн внушение са причина за

...
Опасна игра в интернет или онлайн внушение са причина за
Коментари Харесай

Интернет игра или онлайн внушение са причина за трагедията в Стрелча

Опасна игра в интернет или онлайн внушени е са причина за самоубийството на 11-годишното дете в Стрелча - това са главните версии, по които работят проверяващите, съобщи bTV.

Втори ден психолози от Министерство на вътрешните работи разпитват околните и приятелите на момчето.

 11-годишното дете се е самоубило съгласно прокуратурата
11-годишното дете се е самоубило съгласно прокуратурата

Прокуратурата чака разпечатките от диалозите на Лазар Влайков

Припомняме, играта " Син кит ", идваща от Русия, докара до поредност от самоубийства. Тя беше посочена като допустима причина за трагичния случай в Стрелча.

Нормално е детето да има и втори профил в обществените мрежи, само че профилната му фотография е показателна, съгласно специалистите.

" Символът на гибелта, който е поставило детето - всеки един младеж би го направил, знаете какъв брой се харчат тениските с изрисувани черепи. Това е тематика, която ги влече. В същото време би могло да бъде сигнал , че у детето към този момент се зареждат сходни суицидални мисли, които най-после са довели до този драматичен случай. " - разяснява Георги Апостолов.

Той дефинира случая като чудноват, само че счита, че същинската причина за съдбовния изстрел не е в мрежата.

" Ако някой да вземем за пример фактически е манипулирал детето, претендирайки, че е водач на някаква такава игра, и детето се е подвело, това демонстрира единствено едно - че детето е било мощно прочувствено уязвимо по някаква друга причина. " - добави Апостолов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР