Опасна гимнастика за грях - точно така фен е описал

...
Опасна гимнастика за грях - точно така фен е описал
Коментари Харесай

"Опасна гимнастика за грях": Моника Валериева продължава с изкушаващите снимки

" Опасна гимнастика за грях " - тъкмо по този начин почитател е описал една от последните фотоси на разкрепостената Моника Валериева, чийто фотос несъмнено не може да бъде още един от всеки втори. На фрагмента, който провокира толкоз реакции, Моника е застанала в много предизвикателна поза, която няма по какъв начин да бъде подмината от нито един почитател на изкусителката.

Горещата брюнетка не е отбелязала местоположението на фотографията, само че съдейки от банския и яхтата зад нея, то най-вероятно тя се намира на някое тузарско място край морето. " Отнасям се към себе си като кралица, какво те кара да мислиш, че чакам да се държиш с мен по друг метод? ", написа Моника на британски към фотографията, която е събрала хиляди лайкове и предизвикателни мнения.

Виж още:

Скоро Моника бе на друга почивка зад граница и не пропусна да зарадва почитателите си с готини и свежи снимки оттова. Красавицата качи две фотоси в Инстаграм, на които е облечена с летен тоалет, а към фрагментите е написала: " Раят е там, където съм аз ". Не стана ясно с кого е Моника, дали е с другари или пък има някой по-специален човек, както и за сегашната дестинация не се знае. Моделката рядко разяснява персоналния си живот и го брани, с цел да не се популяризират клюки и жълти вести.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР