Опасна диета с фатален изход е станала изключително популярна сред

...
Опасна диета с фатален изход е станала изключително популярна сред
Коментари Харесай

Зловещо! Радина и Венета Харизанова вече са живи скелети! Опасна диета изсмуква живота от родните випки

Опасна диета с съдбовен излаз е станала извънредно известна измежду родните звезди. Актрисата Радина Кърджилова, моделите Ирен Онтева, Венета Харизанова и доста други са жертви на жестокия хранителен режим, който води до анорексия и булимия. Това разкриха пред „ Галерия “ източници от родния елит, очевидци на безмилостния метод, по който се унищожават звездите. Диетата се разпространявала единствено измежду защити ВИП звезди и се състояла главно от суровоядство, грубо гладолечение и хранителни добавки за намаляване със подозрителен генезис.

Пресен образец за ужасяващите последствия от диетата е половинката на Деян Донков.

Радина Кърджилова е станала кожа и кости, въпреки че роди единствено преди година. Близките й отдавали внезапното намаляване на проблемите, които имат с Донков. Публична загадка е, че артистът подвига непрекъснати кавги на Радина и постоянно й протяга ръка. Причината за слаботелесната й фигура обаче не се дължи на нерви, а на суетност, научи „ Галерия “. Веднага след раждането актрисата се подложила на въпросната загадка диета. Радина била вманиачена по тялото си и желала стремително да отслабне. Гладуването било толкоз брутално и изтощаващо за организма, че Кърджилова на няколко пъти колабирала на снимачната площадка.

Запознати разясняват, че Радина към този момент има съществени здравословни проблеми поради рисковата диета. „ Неведнъж сме я засичали да повръща в тоалетните. В същото време не се храни и демонстрира признаци на булимия “, загрижени са нейни сътрудници от Народния спектакъл.

Не по-малко плашещо е ситуацията при моделката Ирен Онтева.

Бившата жена на плейбоя Христо Сираков поддържа 42-годишното си тяло с ВИП диетата от няколко години. Последиците при нея са напряко трагични и последните фотоси недвусмислено го потвърждават. Моделката е замязяла на преносим скелет.
Същото се отнася и за нейната колежка Мисис България 2011.

Венета Харизанова е станала призрачно слаба в резултат на апетит. Красавицата твърди, че дължи фигурата си на упорити тренировки във фитнес залата, само че източници разкриват, че в действителност е следващата жертва на рисковата диета. Въпреки анорексичния си външен тип, Венета не серпантина да съблюдава жестокия хранителен режим и както се вижда – продължава да слабее.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР