Опашки се извиха в един от търговските центрове в София,

...
Опашки се извиха в един от търговските центрове в София,
Коментари Харесай

Фенове на Бербатов блокираха търговски център заради книгата му

Опашки се извиха в един от комерсиалните центрове в София, където Димитър Бербатов показа своята автобиография „По моят начин“. Струпването стартира да се образува още при отварянето на мола в 10:00 часа, макар че представянето бе 120 минути по-късно. Бербатов даде обещание, че всеки пристигнал ще си тръгне с подпис.

 Бербатов

„Благодаря на хората, които ме почетоха – сподели футболистът. – Какъв е моят метод? Когато хората прочетат книгата, ще схванат какъв е бил моят метод, до каква степен ме е довел. Това е един от многото способи човек да успее, оказал помощ ми е, младежите, които занапред потеглят, могат да се припознаят. Сигурно две години бе процесът на писане. Не чаках да бъде толкоз мъчно, само че по-трудните неща най-после са по-сладки“.

 Бербатов

„И в увода си написа, че това е същинска история и не всеки път свършва с хепиенд, само че може да се вземе поука. Написал съм всичко както съм живял, както съм го усетил и в действителност може да се поучат хората. Доста хора ще се видят в книгата, други ще се припознаят“.

 Бербатов

„Някои неща не съм присъединил, тъй като са скучни. Победи и загуби съм побрал в книгата, само че съм гледал да не е отегчителна. Мисля си, че е увлекателна. В последна сметка хората ще дадат оценката си най-после.“

 Бербатов

На въпрос, конкурира ли се Бербатов с Христо Стоичков, който провокира взрив със своята биография „Историята“, някогашният нападател на „Манчестър Юнайтед“ отговори по този начин: „Аз и Христо Стоичков сме съумели хора, ще бъде урок за всички от подрастващото потомство, в случай че има повече такива книги. Трябва да има повече такива моменти, това е здравословна конкуренция“.

Снимки: Цветан Томчев
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР