Опасен педофил, който обикаля в района на Герена, учи децата,

...
Опасен педофил, който обикаля в района на Герена, учи децата,
Коментари Харесай

На вниманието на МВР: Опасен педофил учи децата да мастурбират, полицията бездейства

Опасен педофил, който обикаля в региона на " Герена ", учи децата, че не трябва да слушат родителите си и имат право да маструбират, когато си пожелаят. Ангел Николов се навъртал към 14-годишни девойки и ги кани на секс, а татковци се провеждат да го линчуват. 

Извратенякът работи с 3 профила във Facebook, посредством които развращава децата. Хората приканват жертвите на педофила да осведомят родителите си. От Министерство на вътрешните работи бездействат, макар многото сигнали против изрода. 

" Ако родителите ви са малоумни, и ви карат да вършиме някакви фигури по пясъците, а вас хормоните са ви избили и ви се прави секс, апелирам ви не им обръщайте внимание, тъй като сега ми се постанова да се срещам с някакви дърти мастии, които ми изясняват, че трябва да се грижа за тях, за децата им, за внуците им ", се обръща във видео извратенякът. 

Той приканва, че сексът е за младежите и трябвало да се прави със зрелите мъже, които щели да ги научат нещо. 

От профила на педофила се вижда, че той е почитател на " Левски ", бащите на децата спортистки в синия клуб са в непрекъснато терзание децата им да не станат жертва на дъртия палавец. Само в единия си профил, откачалката има 4800 другари. Той пращал случайно поръчки на всички деца, след което ги заговарял на персонални. 

Lupa.bg приканва полицията да залови изверга, преди този момент да създадат мъжете, които към този момент се провеждат на хайки за Ангел. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР