Опасен инцидент в Добринище вдигна на крак институциите и полицията.

...
Опасен инцидент в Добринище вдигна на крак институциите и полицията.
Коментари Харесай

Опасен инцидент в Добринище! 12-годишни деца се удавиха в алкохол в градския парк, едното от тях колабира, едва спасиха живота му

Опасен случай в Добринище подвигна на крайник институциите и полицията. Снощи 12- годишно момче, локален възпитаник колабира и си глътна езика, мъртво пийнал. Само бързата интервенция на очевидец, възрастен мъж, избавила момчето от задушаване и сигурна гибел., разбра Struma. com.

Инцидентът е станал към 21 часа. Две 12-годишни момчета си купили алкохол от магазин в съседство и почнали да пият и пушат. Изпили два галона бира и известно количество различен алкохол. Внезапно на едно от тях му прилошало и пред очите на другото момче паднало на земята.

На виковете за помощ се притекли хора и по този начин животът на 12-годишния е избавен. Днес през целия ден в Добринище имаше полиция, която изясняваше случая, заплашил живота на малолетния възпитаник. Оказа се, че са купили алкохол от прилежащ на парка магазин, чийто притежател е глобен, че е продал бирата на децата. Съставен му е акт.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР