Опасен инцидент на Симеоновския лифт. Кабинка се заплете в електрически

...
Опасен инцидент на Симеоновския лифт. Кабинка се заплете в електрически
Коментари Харесай

Кабинка на Симеоновския лифт се оплете в електропровод

Опасен случай на Симеоновския въжен превоз. Кабинка се заплете в електрически кабели и едвам не падна на пътя Симеоново - Бистрица. Няма потърпевши. Това обаче отсрочи старта на зимния сезон на Витоша.

Нашите скромни упоритости бяха да работи към този момент кабината, надлежно още веднъж ще би трябвало да създадем някои тествания. Надявам се в първите дни след празниците да заработим, сподели за утринния блок на BTV „ Тази заран " изпълнителният шеф на „ Витоша ски " Ян Калчев. Кабинката се оплита в кабелите при тествания. Това не е първият случай с лифта.

Имало е както произшествия с пасажери, по този начин и с работната кабина. За благополучие без никакви последствия за хората. Този проблем съществува от години и той продължава. Кабелите би трябвало да са подземен, не към кабините, сподели Калчев. Той изясни, че са сезирани всички способени органи и се чака след празниците разговор и отношение към основания проблем.

Дружествата, сложили тези електрически кабели, дадоха отговор, като обявиха, че електроразпределителната мрежа на мястото на случая е построена преди доста години и до този миг не е имало проблем по трасето.

Причината за контакта с нашата мрежа е провисването на кабинета, като ние не можем да разясняваме повода за това, споделят те в позиция до bTV.

БТВ, „ Тази заран "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР