Опасен астрологичен период, наречен "дни на бедност", настъпва тази седмица.

...
Опасен астрологичен период, наречен "дни на бедност", настъпва тази седмица.
Коментари Харесай

Страшна прогноза: Идат ужасни дни на бедност и катастрофи, най-лошо ще е на...

Опасен астрологичен интервал, наименуван "дни на беднотия ", настава тази седмица. На 27 и на 29 август човек не трябва да дава пари на заем и да прави други по-крупни финансови интервенции, предизвестяват астролози, написа в. "Телеграф ".

Финикийското табу обгръща и заплащането на битови сметки за ток, изравнителни за парно и други кеш случки, които всеки субективно би определил като "голям разход ".

Всяка година рисковите дни се пресмятат на база на източния зодиак. Китайците даже ги наричали "ужасни дни на беднотия и произшествия ", изяснява топастрологът Михайлина Никлева-Мишел.

Причината била, че епохи наред те са открили, че в сходни дни мощно понижава силата на благосъстоянието и изобилието. Самата Никлева осведоми, че персонално е тествала действието на формулата, като при неспазването й е имало неподходящи последици за нея. Все отново обаче не трябва да се изпада и в степен на необмислен фанатизъм, вметва Мишел.

"Определете една сума, която умерено може да похарчите в подобен ден, без да изпитвате дискомфорт, че "обеднявате ". Ако ви се наложи да дадете пари за ежедневни разходи, направете го, без стрес и терзания. В случай, че може изцяло да се въздържите и това няма да наруши естествената ви дневна стратегия, ще сте изпълнили на 100 % заръките на античните мъдреци ", поучава експертката.

Според източната система от метафизични калкулации дните, носещи беднотия, са приблизително към 10 на година.

До края на 2019-а година има още два през есента (26 и 28 октомври), и два през зимата (25 и 27 декември). Според рекомендациите тогава не трябва да се теглят крупни заеми, да се дават пари на заем, защото придвижването на паричните потоци бива усложнения след това и те мъчно се връщат или изплащат, в случай че става въпрос за заем.

В слушай, че човек възнамерява по-крупна покупка, то е по-добре да се въздържи и през идния вторник и четвъртък.

Никлева поучава тогава да не се започва нов бизнес, да не се стартира работа, тъй като приходите или заплатата няма да дават отговор на нашите упования.

Когато Луната минава от един в различен знак и се води "без курс " също основава пречки при вложения и нови инициативи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР