Онлайн потребители са озадачени, след като откриха странен остров на

...
Онлайн потребители са озадачени, след като откриха странен остров на
Коментари Харесай

Мистериозен остров в Гугъл Мапс плаши потребителите

Онлайн консуматори са озадачени, откакто откриха чудноват остров на Гугъл Maps, който наподобява изцяло премахнат от картата. На смешка някои спекулират, че най-накрая са разкрили мистериозния остров от сериала Lost, написа trafficnews.bg

Оставяйки тези спекулации настрани, островът в действителност не е остров, а наподобява повече на атол (Атолът е тип невисок коралов остров, каквито се намират в тропическите океани и състоящ се от коралов риф, заобикалящ централна равнина. Низината може да бъде част от острова, само че нормално е част от морето (т.е. – лагуна) или доста рядко заградено тяло от прясна или солена вода).

Нямаме визия и къде е - както знаете, Гугъл Maps е много подробна платформа.

Едно нещо, в което обаче сме сигурни е, че наподобява в действителност необичайно.

Крайбрежието на острова (или атола) е привидно обикновено и в него се разрушават сини талази. Центърът обаче е изцяло прикрит – процедура, която Гугъл Maps от време на време употребява, когато няма достъп до дадена територия или хората там не желаят тя да бъде показана онлайн. По-скучното пояснение е, че това е някакъв бъг в програмата. Все отново наситеният черен цвят явно не е част от естествения пейзаж в близост, тъй че по-скоро каквото и да има на острова, е покрито съзнателно.

Оставяме на вашето въображение да решите сами за себе си какво в действителност гледате.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР