Онлайн обучението е заместващо. Това не се е променило. Както

...
Онлайн обучението е заместващо. Това не се е променило. Както
Коментари Харесай

Бенатова: Българското образование не е на това ниво, че онлайн обучението да даде добър резултат

" Онлайн образованието е заместващо. Това не се е трансформирало. Както и прегледите при доктор по телефона не са като " онлайн ". Миля, че не се постанова да давам още образци.
Българското обучение, както и всички останали публични сфери, не са на това еволюционно равнище, тъй че онлайн връзката (училище, университет, работа) да даде приемлив резултат. Няма технология, липсват умения, в обществената мрежа Facebook.
 Образователният министър смята, че е по-отговорно шефовете да вземат решение дали да затварят учебни заведения Образователният министър смята, че е по-отговорно шефовете да вземат решение дали да затварят учебни заведения
Учителите се заразяват доста по-често с COVID-19 от учениците. Към днешна дата има 453 инфектирани учители, трима умряли, а 469 възпитаници...
" Ще потънем в неналичието на опит, устройства и хора с потенциал. Ясно е, че за някои възпитаници " карантината " е супер, с цел да ударят един mute. След време обаче ще се усети тази цена.
(в момента да разгласи по кое време и по какъв начин ще се затварят учебните заведения. Той се опъва и се държи мъжки. Даже съответно.) "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР