Онлайн гигантът Google и най-богатият човек в Азия Мукеш Амбани

...
Онлайн гигантът Google и най-богатият човек в Азия Мукеш Амбани
Коментари Харесай

Google и най-богатият човек в Азия пускат на пазара достъпен смартфон

Онлайн колосът Гугъл и най-богатият човек в Азия Мукеш Амбани откриха в Индия предварителни поръчки за смарт телефон, разгласен за най-достъпния в света, като се включиха в конкуренцията за нахлуване на бързо развиващия се пазар на налични за необятен кръг от хора артикули.

През юли предходната година конгломератът на Амбани Reliance Industries разгласи, че ще си партнира с Гугъл, с цел да пусне на пазара 4G смарт телефон, конкурирайки се с китайските и южнокорейските производители, които към този момент имат мощни позиции в южноазиатската страна.

JioPhone Next ще предлага наличие на 10 индийски езика, а цената му е 6400 рупии (87 долара), като клиентите ще могат да внесат първична сума от 1 999 рупии (27 долара), а останалата част ще се изплаща на вноски.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Най-заможният човек в Индия - предприемачът Мукеш Амбани, не ж...

Амбани съобщи в изказване, че телефонът е " революционно устройство ", което ще " даде опция на елементарните индийци... и ще изведе цифровите им пътешествия на идващото равнище ".

Но анализаторите на Emkay Global Financial Services Навал Сет и Сонали Шах обявиха в записка, че сега цената към момента не е " задоволително преференциална за (масите) ".

Те обявиха, че телекомуникационното поделение Reliance Jio е понижило неведнъж цените на предходните телефони, " което е ускорило приемането им ".

" Смятаме, че има опция да се направи същото посредством разнообразни промоционални схеми, в случай че продажбите не дават отговор на упованията ", прибавиха те.

Jio е най-големият оператор на мобилни мрежи в Индия с 398,3 млн. клиенти, като при стартирането си през 2016 година прекатурна пазара с безвъзмездни диалози и извънредно евтини данни.

Пускането на новия телефон на пазара е в навечерието на Дивали, индуиския фестивал на светлините, който се организира по-късно тази седмица и който обичайно е най-големият интервал за извършване на покупки през годината в Индия.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР