Онлайн букмейкърите в България станаха вече дузина. Сред цялата вълна

...
Онлайн букмейкърите в България станаха вече дузина. Сред цялата вълна
Коментари Харесай

3 стъпки за лесна Бетано регистрация онлайн

Онлайн букмейкърите в България станаха към този момент дузина. Сред цялата вълна нови бетинг оператори към този момент има някои, които съществено се откроиха и станаха обичани на потребителите и един от тях сигурно е Betano, който получи лиценз в края на 2021-а година. Ако към момента не сте създали своята, то може да я сътворите в три доста лесни стъпки, които ще разбираем в идващите редове. Преди да преминем към стадиите по регистрация в уеб страницата, можем да кажем, че положителното добро име, което бетано към този момент построи, не е инцидентно, а е плод на доста фактори.

Регистрацията в уеб страницата на този оператор не се разграничава сензитивно от регистрациите в други сходни уеб сайтове. Със сигурност има вид тя да се усъвършенства и да бъде по-лесна, но никога не може да се дефинира като натоварваща. Процесът не лишава доста време, само че въпреки всичко, с цел да са разполагаем офертите на марката, е належащо да се приключи този механизъм.

Отваряйки уеб страницата на Бетано, в горния десен ъгъл, ще откриете опцията „ Регистрация “ - стартът на целия развой. Моментално на екрана пред вас ще излязат две вероятни варианти. Едната от тях е регистрация с Гугъл акаунт или Фейсбук профил, а другата е общоприетата регистрация с имейл адрес. Именно към нея ще се насочим.

В първото меню, което би трябвало да се попълни при този избор са персоналните данни – имейл, име, фамилия, пол, дата на раждане.

Във второто от общо четири менюта са поданство, което по дифолт е заложено българско и ЕГН.

В третото меню или подкатегория се попълнят адресни данни – местоживеене, град, страна, пощенски код, страна, област и телефон. С други думи – всички контакти.

В последната от тези четири министъпки се задават потребителско име, ключова дума и възможен промо код, който ви насърчаваме да употребявате. Ако желаете да имате пред себе си всички предложения на букмейкъра, и бъдете сигурни, че няма да пропуснете нещо, за което след това ще съжалявате.

Регистрацията е съпровождана от удостоверение и активация на профила. Това се случва на дадения от вас имейл адрес или телефонен номер. Ако изберете разновидността с мейл, би трябвало да въведете петцифрен код. При случая с телефон пък се получава SMS код.

Повечето онлайн платформи държат на активация на профила, като тук не става дума единствено за уеб страниците за
залагане, ами за всеки уеб страница, който оперира с потребителски данни.

Последната стъпка преди напълно да се освободите от бремето, наречено „ механически стъпки “, е верификацията. Тя евентуално е и най-важната, и най-приятната от всички. Най-приятна като резултат, въпреки да е досадна. Все отново поради верификацията, потребителите могат да теглят припечелената сума от
букмейкърите.

Верификацията съставлява потвърждаване на самоличността. Това се случва посредством проявление на документ за идентичност, който служи като поръчител и за букмейкъра пред съответните регулаторни органи. А те в Европейския съюз са изключително строги що се отнася до
хазарта. Процесът най-често лишава от 24 до 48 часа и точно по тази причина може да бъде избран като леко скучен, само че пък е нужен за личното богатство.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на nra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР