Оливие Жиру е един от най-надеждните играчи на Милан след

...
Оливие Жиру е един от най-надеждните играчи на Милан след
Коментари Харесай

Милан и Жиру все по-близо до удължаване на договора на френския нападател

Оливие Жиру е един от най-надеждните играчи на Милан след идването си от Челси и от управлението на клуба най-вероятно ще му предложат удължение на контракта.

Френският нападател, който се включи чудесно за Франция в последния кръг на Лигата на нациите, си завоюва репутацията на състезател за огромните мачове в италианското калчо. Жиру вкара победния гол в дербито против Интер при започване на септември, което Милан завоюва с 3:2. Той означи и две попадения за росонерите при успеха им с 4:0 над Лацио на четвъртфиналите за Купата на Италия.

Calciomercato.com оповестява, че прехвърлянето на французина в Милан може да се назова " обич от пръв взор " сред него и клуба, и отбелязва, че след решаващите си голове през сезон 2021-22, той има отличен старт и в сегашния сезон с пет гола в осем мача.

Росонерите ще изискат да удължат контракта на французина след приключването му през юни 2023 година, написа Calciomercato.com. Според уеб страницата, Жиру би желал да продължи кариерата си в Милан.  Затова двете страни вървят към удължение на контракта на нападателя с още един сезон.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР