Олимпийският шампион Александър Зверев нарече един от най-нечестните играчи в

...
Олимпийският шампион Александър Зверев нарече един от най-нечестните играчи в
Коментари Харесай

Зверев обвини Медведев в нечестна игра

Олимпийският първенец Александър Зверев назова „ един от най-нечестните играчи в света “. Зверев приказва след загубата си от руснака на осминафинал в Монте Карло. Медведев завоюва след 6-3, 5-7, 6-7(7).

„ Приемам честността и спортсменството доста, доста съществено. За страдание, той няма нищо общо с това “, сподели германецът. Според него съперникът му е употребявал нечестни средства, с цел да остане в мача.

Зверев засяга момента, в който поведе с 5-4 във втория сет и сервираше за мача. Тогава Медведев отстрани една от летвите, които подпират мрежата и даже не получи предизвестие от съдиите.

„ Той употребява всевъзможни средства, когато изостава в резултата. Като състезател, това в действителност ме разочарова. Имаше няколко момента, в които усети, че започнах да играя по-добре и всякога се опитваше да направи нещо да ме разконцентрира. Разбира се, не би трябвало да разрешавам това да ме разсейва. Това също е напълно моя виновност. Но въпреки всичко мисля, че честността в спорта постоянно би трябвало да бъде преди всичко “, сподели Зверев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР