Олимпийската шампионка в бокса Стойка Кръстева и личният ѝ наставник

...
Олимпийската шампионка в бокса Стойка Кръстева и личният ѝ наставник
Коментари Харесай

Стойка Кръстева: По време на финала исках да покажа, че мястото на България е на върха

Олимпийската шампионка в бокса Стойка Кръстева и персоналният ѝ ментор Борислав Георгиев бяха наградени за състезател и треньор №1 за месец август в анкетата на Пресклуб " България ".

„ Имам потребност от малко отмора! Не знам дали ще вземам участие на международното състезание. Ще изговорим кой е най-хубавият вид. Дали да вземам участие? Дали да не вземам участие? Просто нуждая се от малко отмора “, съобщи Кръстева.

„ Какви бяха мислите ми преди финала? 3 дни преди мача желаех да изляза да я държа във въздуха целия мач, защото от този състезатели изгубих 40 дни по-рано на олимпийската подготовка. Преди мача желаех да изляза и да покажа най-хубавата игра. По време на финала желаех да видят коя е България, и че нейното място е на върха! “, добави Стойка Кръстева.

„ Ние също треперихме преди първия ми мач в Токио против виетнамката. Мисля, че започнахме от финала надолу. Най-трудният ми мач бе с виетнамката. Нямаше нито един слаб боксьор, против който аз играх. Това, че ние ги преодоляхме, а на някои изглеждаше, че е с лекост, значи, че българският тим по бокс е най-хубавият стига да пожелаем да се обединим “, безапелационна е олимпийската шампионка от Токио.
„ Плевен, Добрич или София? Къде се усещам най-добре? Щастлива съм че хората означават т този труд и това внимание. Най-добре се усещам в България! Добрич си ми е драговолно. В София се усещам добре от към работа, само че за живеене гледаме да избягаме от тук “, бе безапелационна Стойка.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР