Олимпийската шампионка по бокс в категория до 51 кг -

...
Олимпийската шампионка по бокс в категория до 51 кг -
Коментари Харесай

Стойка Кръстева е №1 на ОСК Локомотив

Олимпийската шампионка по бокс в категория до 51 кг - Стойка Кръстева, получи наградата за състезател номер 1 на Общо събрание на колегиите Локомотив за 2021 година. Кръстева бе наградена от ръководителя на обединените спортни клубове Даме Стойков на стилна гала през днешния ден.

"За мен тази премия е огромна чест и наслаждение. Тя не е плод единствено на моя труд, а и на труда на целия екип зад мен. Много съм признателна за поддръжката, която получих ", съобщи Стойка Кръстева.

В топ 10 за 2021 година на Общо събрание на колегиите Локомотив влязоха още Снежана Граматикова - джудо, Христина Зашева - волейбол, Даниел Кирилов - бокс, Ивайло Димитров - джудо, Георги Стоев - бокс, Габриела Гигова - самбо, Радина Томова - художествена гимнастика, Вероника Железова - тенис и Константин Костов - бокс.

Треньорът на Стойка Кръстева Борислав Георгиев бе награден за номер 1 измежду сътрудниците си в клуба за 2021 година, а тимовете по баскетбол за кадети и кадетки също бяха отличени.

Индивидуални награди получиха Данаил Тодоров за спортно дългоденствие, а Златина Миланова и Красимир Иванов за спортни триумфи.

"Тези триумфи, които постигнахме през 2021-а са плод на 7/8-годишна работа. Децата се усилиха неведнъж, възстановихме учебното заведение и общежитието. Изпращаме доста сполучлива година. Всичко е с помощта на екипната работа. Ние сме като едно огромно семейство ", съобщи ръководителят на Общо събрание на колегиите Локомотив Даме Стойков.

Той и кметът на регион "Надежда " в София Димитър Димов разясниха и тематиката с построяването на осветяване на стадион "Локомотив " и обявиха, че клубът е направил това, което зависи от него, а двамата се надяват на поддръжка от новия състезателен министър Радостин Василев. По последни данни за построяването на осветлението са нужни към 640 хиляди лв..
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР