Олимпийската шампионка от ансамбъла на България по художествена гимнастика от

...
Олимпийската шампионка от ансамбъла на България по художествена гимнастика от
Коментари Харесай

Оперираха едно от Златните момичета

Олимпийската шампионка от ансамбъла на България по художествена гимнастика от Токио 2020 Лаура Траатс претърпя интервенция в Швейцария, оповестиха от федерацията.

Грацията имаше тежка травма на врата (дискова херния), поради която пропусна международното състезание в Япония. Операцията е траяла три часа и е минала успешнo. Интервенцията е осъществена от доктор Джон Дъф.Лекарят е провел диалог след интервенцията с доктор Мариела Сиракова, дълготраен лекар на националния тим, която сега работи в швейцарска клиника и е направила връзката за интервенцията на Лаура Траатс.

"БФХГ благодари на президента на ФИГ Моринари Ватанабе, на фондацията на ФИГ, на Мило Борисов и Palms Bet за подсигурени средства за интервенцията на Лаура. БФХГ също взе участие с финансова помощ ", оповестиха от федерацията.След няколко дни Лаура Траатс ще се реалокира в клиниката при доктор Сиракова в прилежащ град, където ще се организира нейната рехабилитация. Президентът на ФИГ Моринари Ватанабе персонално ще отиде в клиниката, с цел да се види с българката гимнастичка, оповестиха още от родната централа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР