Олимпия Душева, национален състезател по кану-каяк и многократен шампион на

...
Олимпия Душева, национален състезател по кану-каяк и многократен шампион на
Коментари Харесай

С над 300км./ч. Олимпия Душева явно е решила да смени кану-каяка с Формула 1

Олимпия Душева, народен играч по кану-каяк и нееднократен първенец на България се похвали в обществената мрежа инстаграм по какъв начин се движи с автомобил с внушителната скорост от 302 км./ч. Тя е притежател на сребърен орден от Световната купа в Русия, 2021 година на К2 Mix, само че очевидно харесва и високите скорост на асфалт.



Не се знае дали тя кара мощния автомобил или снима видеото, само че то е качено като стори в персоналния и профил в инстаграм, което подсказва, че сигурно е в колата.

Предвид голямата скорост се допуска, че клипът е сниман на някоя от българските автомагистрали, явно в тъмните часове на денонощието. Обикновено спортистите в множеството случаи са давани като модел на подражателство, поради дисциплината, която се изисква, за постигането на триумфи, само че с сходна изцепка Олимпия надали ще събере голям брой лайкове и позитивни мнения.

Според закона за придвижване по пътищата, при шофиране отвън обитаемо място, санкцията за превишаване над 50 км./ч е 600 лева, като за всеки последващи 5 км./ч превишаване над 50 км./ч санкцията се усилва с 50 лева Тоест в случай че бъде „ хваната” с сходна скорост каякарката или водачът на автомобила ще отнесе над 1500 лв. санкция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР