Олимпик Марсилия стартира успешното новата кампания в Лига 1, побеждавайки

...
Олимпик Марсилия стартира успешното новата кампания в Лига 1, побеждавайки
Коментари Харесай

Марсилия обърна Реймс у дома на старта на новия сезон в Лига 1

Олимпик Марсилия започва сполучливото новата акция в Лига 1, побеждавайки с 2:1 като хазаин състава на Реймс в среща от откриващия кръг на френското футболно състезание.

На " Стад Велодром " дуелът несъмнено не започва по желан метод за " бяло-сините ", които се оказаха догонващи след единствено 10 минути игра, когато прецизен бе Юния Ито.

Марсилци въпреки всичко реагираха и в 23-ата минтуа възвърнаха равенството посредством Азедин Унахи, който се разписа с удар от отдалеченост.

До почивката и двата тима можеха да поведат в резултата, само че поредно бяха анулирани попадения на Юния Ито за гостите и Витор Оливейра - Витиня за домакините.

В последна сметка Олимпик Марсилия стигна до трите точки през второто полувреме, когато в 73-ата минута Витиня оформи цялостния поврат за своя отбор след асистенция на Исмаила Сар.

По този метод 9-кратните първенци на Франция откриха новия сезон с победа и зарадваха своя ментор Марселиньо, за който това през днешния ден бе първи дуел отпред на " фокейците ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР